888sport anmeldelse

888sport trådte sig ind på det danske betting marked i 2015, hvor de nu tilbyder odds, poker og casino til danske kunder.

888sport er et af de helt store bookmakere i verden og har netop sikret sig den danske spillelicens, som giver dem lov til at tilbyde spil til danske kunder. De har tidligere været på det danske marked, men besluttede at trække sig tilbage i 2011, men er nu tilbage.

Spiludbud

De har et stort kampprogram, hvor man kan spille kampe fra de lavere rækker også dækker de mange sportsgrene, som man ikke finder på enhver bookmaker.
Også på liveodds markedet har de et stort udvalg, hvor de dækker mange sportsgrene med mange spilmuligheder til hver enkelt kamp.

Website

De benytter sig af Kambi’s platform, hvilket også bliver brugt af Unibet og mange andre bookmakere. Derfor minder selve designet meget om Unibet, bare med andre farver. Hjemmesiden er rimelig overskuelig. Det er nemt at navigere, finde sportsgrene og kampe. Desuden har de et søgefelt, hvor man blot kan skrive et hold eller navn, så slipper man for at bruge meget tid på at finde en specifik kamp. Det er muligt at følge med i live-stats på kampene.

Mobil app

Deres mobil app er også udemærket, hvor man nemt kan indbetale, udbetale, spille og følge med i sine kampe med live-stats. Når man har vænnet sig til designet, er det nemt at finde de kampe man leder efter.

888sport odds

888sport følger godt med på markedet med odds og befinder sig i den gode ende, da de tilbyder høje odds sammenlignet med andre bookmakere.

100% velkomstbonus
888sport bonus

888sport tilbyder 100 % velkomstbonus op til 1000 kr, hvilket betyder at du kan få helt op til 1000 kr i bonus, alt afhængig af din første indbetaling. Indbetaler du 500 kr, får du 500 kr i bonus. Læs mere her

Luk væddemål

Det er muligt at lukke væddemål hos 888sport, som er en funktion, hvor man kan afslutte sin kupon før tid til et mindre beløb end den potentielle gevinst. Beløbet afhænger af hvordan dine kampe går. Luk væddemål funktionen gælder kun single-kuponer.

Ind- og udbetaling

Det er gebyrfrit at indbetale hos 888sport og de tager blandt andet imod kreditkort, bankoverførsel, Netteller, Paypal og Paysafe.

Man kan også udbetale sine penge helt gebyrfrit. Man kan blandt andet modtage pengene på kreditkort, bankoverførsel, Netteller, Paypal og Paysafe.

Kundeservice

Da de er relativ nye på det danske marked, har de lige pt. kun support over mail. Har man nogle spørgsmål, kan man kontakte dem på:

  • E-mail: kontakt@888.dk

Sådan kommer du igang

  • Besøg 888sport – klik her
  • Klik på Opret konto og indtast dine oplysninger..
  • Indbetal penge og modtag 100 % i velkomstbonus op til 1.000 kr