Betfair anmeldelse

Betfair er et af de mest spændende bookmakere i verden og det skyldes at de både har en sportsbook og spillebørs. Sportsbook, er det vi alle kender som almindelig betting mod bookmakeren, men ved spillebørsen, spiller man mod andre brugere, således at man selv kan bestemme odds og være sin egen bookmaker.

Spiludbud

De har et stort kampprogram med en masse spilmuligheder. De dækker desuden mange sportsgrene.

De tilbyder mange live-kampe med massere af spilmuligheder.. De tilbyder et hav af kampe i mange forskellige sportsgrene.

Website

Hjemmesiden er rimelig overskuelig. Det er nemt at navigere, finde sportsgrene og kampe. Man kan følge livekampene i et flot matchcenter.

Mobil app

Deres mobil app er i den bedre halvdel, hvor man nemt kan indbetale, udbetale, spille og følge med i sine kuponer.

Betfair odds

Betfair er tidligt ude med odds på markedet og de tilbyder generelt høje odds sammenlignet med andre bookmakere. De har en et af højeste tilbagebetalingsprocenter på markedet.

Betfair 100 % velkomstbonus
Betfair bonus

Betfair tilbyder 100 % velkomstbonus op til 1.000 kr på deres sportsbook. Ved spillebørsen tilbyder de “Spil for 100 og få 300”. Læs mere her

Luk væddemål

Det er muligt at lukke væddemål hos Betfair, som er en funktion, hvor man kan afslutte sin kupon før tid til et mindre beløb end den potentielle gevinst. Beløbet afhænger af hvordan dine kampe går. Luk væddemål funktionen gælder både single- og kombinationskuponer.

Ind- og udbetaling

Det er gebyrfrit at indbetale hos Betfair og de tager blandt andet imod kreditkort, bankoverførsel, Skrill, Netteller, Paypal og Paysafe.

Man kan også udbetale sine penge helt gebyrfrit. Man kan blandt andet modtage pengene på kreditkort, bankoverførsel, Skrill, Netteller, Paypal og Paysafe.

Kundeservice

Man har mulighed for at kontakte Betfair hver dag året rundt via. deres livechat, telefon eller mail. Alt foregår på dansk.

  • Livechatten finder man under “Hjælp” og “Kontakt os”
  • Tlf. nr: 32 71 46 61
  • E-mail: Danmark@betfair.com

Sådan kommer du igang

  • Besøg Betfair – klik her
  • Klik på Opret konto og indtast dine oplysninger..
  • Indbetal penge og modtag 100 % i velkomstbonus op til 1.000 kr