Nordicbet anmeldelse

Nordicbet er en bookmaker der har fokus på skandinavisk fodbold, specielt i de lavere rækker så som serie-fodbold. Men derudover har de også fokus på de helt store sportsgrene og ligaer.

Spiludbud

Nordicbet tilbyder kampe i mange forskellige sportsgrene og som et af de færreste bookmakere, tilbyder de fodbold odds helt ned til serie fodbold. Deres livesektion byder også på en masse kampe, hvor det både er overskueligt og nemt at spille.

Website

De har en meget overskuelig hjemmeside, hvor det er nemt at navigere, selv for en nybegynder. Live-boardet viser live-stats fra kampene og giver en god brugeroplevelse. Man kan også livestreame en masse kampe på deres hjemmeside.

Mobil app

Deres mobilapp er i den bedre halvdel, med en masse gode features, så som opstillinger, live-statistikker, liveboard (hvem der har bolden, om der er hjørne, indkast, målspark osv). Det er nemt at navigere mellem de forskellige sportsgrene og nemt at ind- og udbetale sine penge. Det er uden tvivl et af de bedre mobil apps indenfor betting markedet.

Nordicbet livestream

Hos Noridcbet får du adgang til over flere tusinde begivenheder direkte på din PC, Mobil eller Tablet helt gratis. Du kan både se tennis, fodbold, volleyball og meget andet, hver dag, året rundt. Det kræver blot at man har penge på sin konto eller har spillet en kupon indenfor de seneste 24 timer.

Nordicbet odds

Nordicbet følger ofte godt med oddsene på markedet og de tilbyder generelt høje odds blandt bookmakerne. De har en tilbagebetalingsprocent på samme niveau som de fleste bookmakere.

100% velkomstbonus
Nordicbet bonus

Nordibet tilbyder 100 % bonus op til 2000 kr, hvilket betyder at du kan få helt op til 2.000 kr i bonus, alt afhængig af din første indbetaling. Indbetaler du 500 kr første gang, får du 500 kr i bonus. Indbetaler du 1000 kr, får du 1000 kr i bonus osv. Læs mere her

Ind- og udbetaling

Det er gebyrfrit at indbetale hos Nordicbet og de tager blandt andet imod kreditkort, bankoverførsel, Skrill, Netteller, Paypal og Paysafe.  Indbetalingen sker øjeblikkeligt, så man kan komme igang med at spille med det samme.

Man kan også udbetale sine penge helt gebyrfrit. Man kan blandt andet modtage pengene på kreditkort, bankoverførsel, Skrill, Netteller, Paypal og Paysafe. Udbetaling tager typisk 3-10 dage alt afhængig af betalingsmetode, men ofte går der kun 1-2 dage, før pengene står på ens konto.

Kundeservice

Man har mulighed for at kontakte Nordicbet året rundt via. deres livechat, telefon eller mail. Alt foregår på dansk.

  • Livechatten finder man øverst på deres hjemmeside (åbent 08:00 – 24:00 hver dag)
  • Tlf. nr: 80250762 (åbent 8:00 – 23:45 hver dag)
  • E-mail: support-dk@nordicbet.dk

Sådan kommer du igang

  • Besøg Nordicbet – klik her
  • Klik på Opret konto og indtast dine oplysninger..
  • Indbetal penge og modtag 100 % i velkomstbonus op til 2.000 kr