OddsEkspert.dk blev stiftet tilbage i 2013 og vores eventyr startede på Facebook. Sidenhen lavede vi denne hjemmeside og har i dag over 200.000 sidevisninger samt ca. 50.000 besøgende hver måned.

Her på hjemmesiden, kan du oprette dine egne spilforslag og kæmpe imod andre brugere om at være den bedste odds ekspert. Hver måned giver vi præmier til top 3 og det er helt gratis at være med.

Tips X er navnet på Danmark’s sjoveste tips system, hvor der dagligt bliver lagt 5-10 kamp op, som man skal gætte udfaldet på. Brugeren med flest rigtige gæt vinder en præmie hver uge! Det er helt gratis at spille med både i brugertips konkurrencen og Tips X.

Vi har et stort kampprogram, hvor vi dækker mange sportsgrene og finder de bedste odds. Derudover giver vi et overblik over dagens vigtigste kampe på forsiden med odds, kampstart og liga.

Hver dag deler vi vores egne odds forslag. Der er Dagens Bombe, som skal betegnes som dagens sikre bet og Dagens Double, som er vores bedste bud på en double til min. odds 2,00.

Det er også muligt at se hvilke kampe der kan livestreames helt gratis hos Bet365. Se kommende livestreams her.

Vi giver dig samtidig et overblik over de bedste bookmakere på markedet med analyse og bedømmelse af hver enkelt bookmaker. Se vores bedømmelser her.

Derudover har vi en Facebook side med over 26.000 fans + en Facebook gruppe med over 35.000 medlemmer.