DAGENS BOMBE
Spilstop: 20:45 - 1/10
Hjemmesejr 1.95
DAGENS DOUBLE
Spilstop: 19:00 - 1/10
Over 2.51.66
Hjemmesejr 1.61
Samlet odds2.67
1.000 KR VÆDDEMÅLSKREDIT
Unibet 1.000 KR BONUS
1.000 KR BONUS
550 KR FREEBET
888sport 500 KR BONUS
500 KR BONUS
500 KR FREEBET
leovegas 1.000 KR BONUS

Spilforslag på OddsEkspert.dk

Hver eneste dag udgiver vi nye spilforslag på hjemmesiden, hvor vi giver vores bedste bud på en single og double kupon. Vores single kupon har vi kaldt Dagens Bombe kupon, mens vores double kaldes Dagens Double.

Vores spilforslag er analyseret med statistikker, H2H, form, tabeloversigt, skader/karantæner og mere, inden vi udgiver dem. Der vil i enkelte tilfælde ikke blive udgivet nye spilforslag nogle dage, hvis vi ikke finder noget spilbart den dag.

Man kan se vores statistikker på vores spilforslag ved at klikke på Stats under menuen “Spilforslag” eller også klik her for at se vores statistikker

Vores spilforslag skal blot ses som inspiration og som forslag til hvad man kan spille. Du bestemmer naturligvis selv, hvad du vil sige og hvor meget du vil spille. Husk også at man aldrig skal spille for penge man ikke har råd til at tabe.

Ønsker du at blive bedre til at oddse eller få en bedre forståelse for betting, så har vi samlet 10 gyldne råd, der kan give dig en god forståelse på betting og hvordan man kan øge sine vinderchancer.

Få din odds bonus

Ovenover har vi samlet de bedste bookmakere, hvor du kan oddse online. Som ny kunde bliver du hos de fleste bookmakere tilbudt en velkomstbonus. Se ovenstående liste, for hvad hvilke bookmakere tilbyder i velkomstbonus. Alle bookmakerne har dansk licens og er godkendt af Spillemyndigheden.