Unibet anmeldelse

Unibet er et af de  største bookmakere i skandinavien. De har investeret massivt i markedsføring på dansk TV også har det også hjulpet, at få Brian Laudrup med i teamet. De er i øjebliket i højt vækst og har i dag over 1 million kunder i verden.

Spiludbud

De har et stort kampprogram med en masse spilmuligheder. De dækker desuden mange sportsgrene også tilbyder de mange live-kampe med massere af spilmuligheder. Man kan kommer aldrig til at kede sig hos Unibet, fordi der altid er en masse at spille på.

Website

Hjemmesiden er rimelig overskuelig. Det er nemt at navigere, finde sportsgrene og kampe. Desuden har de et søgefelt, hvor man blot kan skrive et hold eller navn, så slipper man for at bruge meget tid på at finde en specifik kamp.

Mobil app

Deres mobil app er også et af de bedste på markedet, hvor man nemt kan indbetale, udbetale, spille og følge med i sine kampe med live-stats. Når man har vænnet sig til designet, er det nemt at finde de kampe man leder efter, også kan man logge ind med Touch-ID fra mobilen, som et af de færreste betting apps kan.

Unibet livestream

Hos Unibet kan du livestreame en masse forskellige kampe (fx spansk, fransk, tyrkisk fodbold), og mange andre sportsgrene, som både kan ses på PC, smartphone og tablet. Det kræver blot at man har penge på sin konto, eller at man har spillet en kupon indenfor de seneste 24 timer.

Unibet odds

Unibet er tidligt ude med odds på markedet og de tilbyder generelt høje odds sammenlignet med andre bookmakere. De har en et af højeste tilbagebetalingsprocenter på markedet. De har et stort kampprogram og derfor er der også en masse forskellige spiltyper og odds man kan spille på.

Unibet 100 % velkomstbonus

Som ny kunde får man markedets bedste velkomstpakke, som indkluderer:

  • 100 % velkomstbonus op til 1.500 kr
  • 200 kroners gavekort til Unisport.dk
  • 100 kr risikofrit spil på mobilen
  • 1 times gratis fodbold på fodboldfabrikken i Odense.

Luk væddemål

Det er muligt at lukke væddemål hos Unibet, som er en funktion, hvor man kan afslutte sin kupon før tid til et mindre beløb end den potentielle gevinst. Beløbet afhænger af hvordan dine kampe går. Luk væddemål funktionen gælder kun single-kuponer.

Ind- og udbetaling

Det er gebyrfrit at indbetale hos Unibet og de tager blandt andet imod kreditkort, bankoverførsel, Skrill, Netteller, Paypal og Paysafe. Indbetalingen sker øjeblikkeligt, så man kan komme igang med at spille med det samme.

Man kan også udbetale sine penge helt gebyrfrit. Man kan blandt andet modtage pengene på kreditkort, bankoverførsel, Skrill, Netteller, Paypal og Paysafe. Udbetalingen tager ca. 3-10 dage, altafhængig af betalingsmetode, men ofte går der kun 1-2 dage, før man modtager pengene på sin konto.

Kundeservice

Man har mulighed for at kontakte Unibet 24/7 året rundt via. deres livechat, telefon eller mail. Alt foregår på dansk.

  • Livechatten finder man nederst på deres hjemmeside under “Kontakt os”
  • Tlf. nr: 89883325
  • E-mail: info@unibetsupport.dk

Sådan kommer du igang

  • Besøg Unibet – klik her
  • Klik på Opret konto og indtast dine oplysninger..
  • Indbetal penge og modtag 100 % i velkomstbonus op til 1.500 kr